Muzica Foto: Facebook/Connect-R

Connect-R se retrage din muzica

Articol scris de UTV Data publicării:

Connect-R se retrage din muzica, dupa 25 de ani de activitate. Artistul considera ca a demonstrat ce era de demonstrat, a urcat pe cele mai mari scene din Romania, a avut zeci de hit-uri pe radio, a produs pentru cei mai de succes artisti de la noi si a colaborat cu cei cele mai mari nume din industria muzicala.

Artistul a fost invitat in podcastul lui Radu Tibulca, unde a venit cu o veste care a socat pe toata lumea, acesta a anuntat ca in maximum doi ani se va retrage din muzica. In acest moment are in plan sa se mai urce pe scena la anumite festivaluri si la concerte mari dar atat, tot timpul il va petrece cu familia si in studio.

“O sa fac un anunt in premiera. Suntem in 2023. In maxim doi ani fratele tau se retrage usor, usor. Voi ramane in studio foarte mult si probabil ca o sa mai fac cateva concerte mari. Vreo 4-5 in niste sali mai mari din tara, din Bucuresti evident, si cam atat. Viata nu e doar un turneu, aplauze si bani. Vreau sa ma plimb, vreau sa vad lumea asta”, a spus Connect-R in podcast.

Connect-R a realizat ca sustinerea concertelor in tara a devenit o provocare. Cantaretul a avut probleme de sanatate din cauza programului incarcat, marturisind ca anul trecut, in drumul catre un concert, a fost nevoit sa faca perfuzii pentru a-si mentine starea de sanatate.

“Nu mai pot sa stau in scaunul de masina kilometri intregi. Anul trecut, soferul meu a mers cu perfuzii dupa el, am facut o criza de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie sa se opreasca. In doi ani, gata!”, a adaugat artistul.

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri