connect
Muzica

Connect-R, suparat pe o artista din zona manelelor, ca i-a luat piesa si a urcat-o pe Youtube

Articol scris de UTV Data publicării:

Connect-R, desi, este o fire calma, si incearca sa stea cat de mult poate, departe de scandaluri, are si el momentele lui, cand nu mai rezista, si intervine sa-i taxeze pe cei ce nu actioneaza asa cum trebuie.


Recent, invitat la podcastul lui Speak, Connect-R a povestit ca a avut parte de o surpriza neplacuta din partea unei cantarete. Aceasta i-a scris lui Connect-R ca intentioneaza sa face un cover pentru piesa, „Lasă-mă să te… ” . Chiar daca el nu i-a raspuns, asta nu a oprit-o sa lanseze piesa pe canalul ei de Youtube.


"O artista din zona manelelor a luat piesa sa o faca cover si sa o urce pe Youtube. Problema a fost ca noi nu am dat acordul. Ea a scris, eu am vazut tarziu mesajul, i-am si raspuns ca nu se poate. Totusi, au facut pasul asta. Nu se poate!
Eu m-am bucurat mult si cu "Vara nu dorm" si cu "Rita", cand muzicantii, lautarii au preluat piesa sa o cante la nunti. E minunat, ma onoreaza treaba asta. Dar e altceva cand tu vrei sa faci niste cascaval cu piesa mea si sa o monetizezi pe canalul tau de Youtube, fara sa ceri acordul meu."

 

 

@iamspeak #lafileu #podcast #fy #fyp #foryoupage ♬ original sound - speak

Etichete: connect-r

Partenerii Nostri