Muzica

Connect-R vorbeste despre relatia cu fosta sotie, Misha

Articol scris de UTV Data publicării:

Connect-R si Misha au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul romanesc, cei doi au facut nunta in septembrie 2014, iar nasul lor a fost Pepe. Din pacate, la mai putin de trei ani de la cununie, cuplul a decis sa divorteze si sa se concentreze pe cresterea fiicei lor, Maya.

“E o relatie buna! Noi suntem inca o familie, lucrurile nu s-au definitivat. Imi gasesc timp, duminicile mi le petrec la mama, stau cu sora mea, cu tatal meu, cu Maya. Maya doarme jumatate de saptamana la mine. In vacante plecam in trei, adica alaturi de mama Mayei, de Misha”, a declarat Connect-R, potrivit Viva.

Connect-R a lansat recent o piesa alaturi de Raluka

Cei doi au lansat o piesa care a devenit un hit instantaneu. Connect-R este unul dintre mentorii Ralukai, acesta o cunosate pe artista de pe vremea cand avea 19 ani.

“Pot sa ma laud ca Raluka este un artist crescut de mine. De cand avea 19 ani a crescut langa mine, chiar daca nu i-am spus eu ce sa faca si cum sa faca. Ea a preluat de la mine niste lucruri, cred ca 80% din repertoriul ei pop sunt piese compuse de mine. Am ales-o pe Raluka avand in vedere atat istoria noastra profesionala, cat si faptul ca e printre putinii artisti din Romania caruia nu trebuie sa ii explic nimic.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: connect-r , misha , maya

Partenerii Nostri