Muzica

Cruz Beckham se apuca de muzica!

Articol scris de UTV Data publicării:

O noua voce isi doreste sa se faca auzita in industria muzicala si, fie vorba intre noi, nu credem ca o sa i fie foarte greu!
Cruz Beckham a decis sa i urmeze pasii mamei sale si sa inceapa o cariera in muzica!
Cruz a implinit 17 ani si a profitat de ocazie pentru a oferi un interviu in care a povestit despre planurile sale cu muzica pop.

Acesta a dezvaluit ca deja a fost in studio cu Poo Bear, colaboratorul lui Justin Bieber si au facut cateva piese impreuna.
“Am fost in studio de cateva ori si am facut cateva piese impreuna”, a spus Cruz
Si, desi a invatat sa cante singur la multe instrumente, acesta isi doreste sa fie songwriter: “Am invatat sa cant si la mandolina pentru o piesa pe care am compus-o. Nu cred ca incetam vreodata sa invatam, dar imi dau timp sa vad ce se intampla”, a continuat tanarul.

Cand a prins pofta de muzica? La 11 ani, atunci cand mama lui l-a dus in studio cu Rodney “Darkchild” Jerkins, care a luat cu artisti precum Lady Gaga, Beyonce sau Justin Bieber la unele dintre cele mai mari hit-uri ale lor.
“Mama m-a dus in studio cu el si am inregistrat prima mea piesa, a fist grozav sa fiu in jurul lor pentru prima oara!”

Datorita familiei faimoase din care face parte, Cruz are ocazia sa se bucure de multe oportunitati si intalniri speciale, insa fratele sau, Romeo, spune ca sensibilitatea lui il va face sa cedeze si sa renunte: “Cruz este cea mai sensibila, gentila si plina de suflet persoane, insa ascunde asta foarte bine cu partea lui amuzanta si cool”, a declarat Romeo.

Hmmmm...sa fie Cruz Beckham urmatorul Justin Bieber?! We’ll see, suntem cu ochii pe el!❤️

Etichete: beckham

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri