Muzica

Dan Denes paraseste trupa Fly Project

Articol scris de UTV Data publicării:

Stim, poate initial credeai ca e o gluma, insa se pare ca e pe bune! Dupa 16 ani in care au lansat an de an hit dupa hit, trupa Fly Project a ramas fara unul dintre membri. Mai exact, dj-ul trupei, Dan Denes, a decis sa nu mai faca parte din acest proiect, anuntul care ne-a luat prin surprindere pe toti, venind chiar din partea colegului si bunului sau prieten, Tudor Ionescu.

Ei bine, Tudor a vorbit deschis despre acest subiect in cadrul unei emisiuni tv, spunand: „E simplu. Dan... de fapt, am luat-o pe drumuri diferite, pe carari diferite, dupa atatia ani. Se intampla, ca in casatorie, ca in căsnicie, dar Fly Project merge mai departe cu piesa noua. Sunt in industria muzicala de vreo 16 ani, din 2005”.

Cu toate ca drumurile lor s-au separat, din punct de vedere profesional, Fly Project merge mai departe, asa cum spune si Tudor, drept urmare, artistul nu a stat degeaba in pandemie, ci a lucrat la  noi piese, una dintre ele fiind deja lansata recent si da semne ca urmeaza sa fie din nou pe lista hit-urilor de vara! Deci, daca inca nu ai ascultat piesa ''Millerba'', stii ce ai de facut!

Ahh si apropo, piesa e fix ce trebuie pentru a da startul unui dance challenge pe online, so let's bust some summer mooves!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: andreea din

Partenerii Nostri