DARA
Muzica

DARA prezintă ”Am lăsat ceva”

Articol scris de UTV Data publicării:

DARA își surprinde publicul cu piesa ”Am lăsat ceva”, cu un sound diferit față de cel abordat de artistă anterior, un imn al libertății și iubirii intense.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Am lăsat ceva” este produsă de Liviu Teodorescu. Regia videoclipului este semnată de Elena Maria Popescu.  Dinamic si colorat, inspiră: girl power, energie, vitalitate, young vibes. 

”Această piesă a apărut neașteptat, dar atât de la timpul ei, și a fost scrisă în prima sesiune cu Liviu Teodorescu. Ambii aveam zero așteptări, dar, peste 7 ore de stat la povești și discutat despre cum am vrea să sune piesa pe care o facem, a apărut “Am lăsat ceva”. Ne-am dat seama că am creat ceva minunat în momentul în care o ascultam a zecea oară pe repeat și tot dansam - liber și fără de griji!Am decis să lansăm piesa după ce Mara a pus-o la petrecerea de ziua mea, fără să spună nimănui că urmează un demo de-ale mele. Reacțiile oamenilor au fost foarte evidente: trebuie lansată! Clipul pentru piesă exprimă starea exactă pe care am vrut să o transmitem: libertate, rebeliune, tinerețe! Am lăsat imaginația să ne poarte și să ne ducă exact în punctul în care suntem acum.”, a spus DARA.

La începutul acestui an, DARA a lansat ”Ruleta”, o piesă manifest, profundă și vindecătoare.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri