demi
Muzica

Demi Lovato: „M-am plictisit de mine. Probabil si fanii”

Articol scris de UTV Data publicării:

Demi Lovato este dovada vie ca poti incepe, oricand, de la zero. De-a lungul anilor in care s-a luptat cu multe dependente, artista a trecut prin multe experiente durereoase. Demi poate spune ca s-a nascut a doua oara, dupa supradoza care a bagat-o in spital. Artista a fost in coma ai a suferit trei atacuri cerebrale si un atac de cord, din cauza consumului excesiv de droguri.


Acum, odata cu lansarea albumul „Holy fvck”, Demi Lovato a vrut sa le transmita tuturor un mesaj cat se poate de clar. Demi a gasit puterea sa vorbeasca deschis, intr-un documentar, despre momentele care i-au marcat existenta ai a povestit cu lux de amanunte prin tot ce a trecut .


”Nu doar ca am luat o supradoza. A profitat de mine. Cand m-au gasit, eram dezbracata, invinețită. Am fost lăsată la propriu să mor, după ce a profitat de mine. Când m-am trezit la spital, am fost întrebată dacă a fost un act sexual consimțit. Aveam doar flash-uri de amintiri. Am spus că da. Abia după o lună mi-am dat seama că nu eram în stare să iau decizii în acel moment”, a povestit Demi. Artista si-a continuat confesiunea cu un detaliu dureros: a fost victima unui viol si in adolescenta, cand avea 15 ani.


Artista nu va mai vorbi de acum incolo despre viata ei personala. Motivul este unul cat se poate de simplu si l-a verbalizat recent. „Sincer, m-am saturat de mine si de povestea mea. Cel mai probabil si fanii simt la fel. Si daca nu sunt, tot ce le mai ramane de facut este sa asculte muzica mea”, a spus Demi Lovato.

Etichete: demi lovato

Partenerii Nostri