Muzica

Drake, Nicky Minaj si Lil Wayne pe aceeasi scena

Iata ca dupa opt ani de asteptare membrii ‘’Young Money” s-au reunit pe aceeasi scena! Drake, Nicky Minaj si Lil Wayne au cantat cele mai mari hit-uri ale lor in fata a 16.000 de oameni in orasul Toronto. Crazy, right? <3

Desi show-ul a fost initial programat pe data de 1 August, acesta a avut loc, de fapt, pe 6 August din cauza faptului ca Drake a fost testat pozitiv cu Covid-19, fiind nevoit  sa amane show-ul initial.

Si ca sa fie treaba, treaba, concertul a inceput mai tarziu de cat era staibilit, printr-o strategie care a adus publicul in delir. Care a fost treaba? Un mesaj ‘’fake’ dedicat fanilor care suna cam asa:  ‘’Din pacate, Lil Wayne a fost retinut la granita”, fiind urmat de o pauza de 10 secunde. Butt guess what? Adevarul a iesit la ivealaaaa rapid, totul fiind doar o farsa dedicata fanilor: “Din fericire, Drake detine granita”, iar show-ul a inceput la 21:30. Hahaha:))) Funny thooo!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Piese precum “The Motto”, “Bedrock”, “Up All Night” si multe multe altele au fost cantate de cei trei artisti si, evident, nu au lipsit nici hit-uri solo precum "Beez in the Trap", "A Milli" sau “Way 2 Sexy”.

In cele din urma, dupa cateva piese cantate, Drake i-a proclamat pe cei doi ca find cei mai buni rapperi care au trait vreodata, iar Lil Wayne a anuntat lansarea urmatorului album “The Carter VI”. OMG! We can’t wait <3.

Partenerii Nostri