Muzica

Drake si celebrul tatuaj cu fata lui

In caz ca nu stiai, fata lui Drake este tatuata pe mana tatalui sau. Staaai, cee? Dap, in 2017 Dennis Graham si-a facut un tatuaj cu fata fiului sau, but guess what? Tatuajul parca seamana... dar nu prea. Ohh snap! 

Pe scurt, pe 8 August artistul a postat o poza pe Instagram in care a facut putin misto de situatie, scriind: “Stateam relaxat si ma uitam la tatuaj si ma intreb cum imi poti face una ca asta? Suntem familie.”. :)))

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Da, lui Drake nu ii vine sa creada cum Dennis poate sta cu asa ceva pe brat, in conditiile in care tatal lui spune ca a pus 16 artisti sa repare tatuajul, insa fara rezultat, motiv pentru care omul nu mai vrea sa faca o alta incercare. “Ma doare prea tare bratul”, spune tatal lui Drake, continuand cu o replica induiesatoare: “Drake, imi este dor de tine si te iubesc”. Awww, so cute <3.

Stai putin! Si artistul care a realizat “opera de arta” a avut ceva de spus. Asadar, conform TMZ, tatuajul a durat patru ore si a fost facut de Money Mike care se declara  foarte multumit de ce a iesit si nu este deloc de acord cu parerea lui Drake.

Hai sa vedem! Tu ce parere ai? Seamana cu Drake sau nu?

Etichete: drake , dennis graham , tattoo

Partenerii Nostri