Muzica

Drake si prima lui iubita pe aceeasi scena

Articol scris de UTV Data publicării:

Drake nu dezamageste nici de data asta! Prezent fiind pe scena festivalului OVO FEST din Toronto, artistul a adus-o pe scena pe celebra Nelly Furtado cu care a cantat impreuna doua dintre hit-urile acesteia: “Promiscuous” si “Turn Off The Light”. Yessss! Oldie but so damn goldie! <3

Si, stai, ca nu asta a fost stirea! Nelly nu a fost singura artista care a urcat pe scena, deoarece Drake si-a surprins fanii prezentand-o fanilor pe Keshia Chanté aka “Kiki”, prima iubita ever a rapperului. Momentul a fost epic si clar conexiunea lor a fost si inca e speciala.

Mai mult,  artistul a prezentat-o personal pe celebra ‘’Kiki’’, spunand: “Pentru umatoarea persoana care va urca pe scena obisnuiam sa iau masina mamei mele si sa conduc pana in vest pentru a o vedea. Din acest motiv trebuie sa o prezint personal, este prima iubita pe care am avut-o vreodata”. Awwww…. how cuuuute! 

Si ca sa schimbam putin vibe-ul… cateva zile mai tarziu Drake a anuntat amanarea show-ului ‘’Young Money Reunion’’, din cauza testului pozitiv de covid. Cu toate acestea, Drake le-a promis fanilor, pe Instragram, ca va reprograma concertul cat poate de repede.

Si ca sa revenim… se pare ca acum e oficiala treaba! Celebra ‘’Kiki’’ nu este Kim Kardashian, ci Keshia Chanté

Partenerii Nostri