Muzica

Drama alert: Beyonce schimba versurile piesei ''Heated''

Articol scris de UTV Data publicării:

Nici bine nu s-a lansat albumul ‘’Renaissance’’ si deja o piesa trebuie reinregistrata. De ce? Pai, se pare ca pe langa avalansa de feedback-uri suuuuper bune legate de album, Beyonce a dat-o si putin in bara fix cu piesa ‘’Heated’’, folosind in versuri slang-ul “Spazzin” care face referire la persoanele care sufera de paralizie cerebrala spastica. 

Si ce crezi? Nu e prima oara cand un nume celebru o da in bara cu slang-ul asta, deoarece, daca ne amintim bine, si Lizzo a facut aceeasi greseala in iunie cu piesa “Grrrls”, primind, evident, acelasi feedback din partea fanilor care nu au fost prea incantati de alegerea facuta.

Totusi, important este ca Beyonce a recunoscut ca a gresit cand a ales slang-ul asta, spunand ca nu a intentionat niciodata sa ofenseze pe cineva,  motiv pentru care artista are plan sa reinrgistreze piesa cat de repede posibil. 

"Vreau ca clarificam un lucru: niciodata nu am vrut sa promovez un limbaj ofensator. Sunt o femeie plinuta, de culoare, din America si mi-au fost adresate multe injurii si inteleg puterea pe care o poate avea un cuvant (intentionat sau, in cazul meu, neintentionat)”, spune Beyonce.

Ma intreb acum… oare Beyonce chiar a facut o greseala sau a fost o alegere de marketing din partea echipei? Ca stiti cum e… cu cat e mai discutat un album nou, cu cat este mai ascultat. Pana la urma... all press is good press.

Etichete: beyonce , drama , renaissance

Partenerii Nostri