Muzica

Dua Lipa si Anwar Hadid s-au despartit definitiv! ''Calatoriile si timpul petrecut departe unul de celalalt au fost prea mult pentru ei.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Nu stiu daca te asteptai la asta,dar speculatiile porivit carora Dua Lipa si Anwar Hadid sunt pe cale sa-si spuna adio s-au dovedit a fi cat se poate de reale, deoarece am aflat recent ca Dua Lipa si Anwar si-au spus adio definitiv!

De ce? Timpul! Se pare ca timpul petrecut departe unul de celalalt si-a lasat amprenta in relatia lor.

„Si-au expus reciproc ideea de a pune frana pentru moment relatiei lor, deoarece calatoriile si timpul petrecut departe unul de celalalt au fost prea mult pentru ei. Relatia lor trece printr-o criza si se pare ca este in corzi”, a declarat o sursa dn aturajul celor doi.

Ei bine, desi nu este prima despartire prin care trec, se pare ca de aceasta data sansele de impacare sunt 0, ajungandu-se la aceasta concluzie in urma unei discutii prin care cei doi au realizat ca e mai bine sa o ia fiecare pe cai separate. Mmmmda... fix acum inainte de Craciun, dar stii cum e... cand nu mai merge, nu mai merge.

Cat despre Dua Lipa, se pare ca despartirea ii prieste. Artista isi inregistreaza de zor noul album in Londra si Los Angeles si, in acelasi timp, ne da de inteles ca se simte foarte bine alaturi de prietenii ei, prin pozele pe care le posteaza pe Instagram, in timp ce Anwar este in New York si se simte recunoscator pentru cei dragi care l-au invatat sa fie fericit cu el insusi.

Totusi, daca Dua lucreaza la noul album fix in perioada asta, mai mult ca sigur vom auzi cateva piese interesante de la ea, tinand cont ca despartirile vin, de obicei, cu o doza de inspiratie atunci cand vine vorba de muzica.

Etichete: utv , dua lipa , anwar hadid

Partenerii Nostri