Muzica

Dua Lipa si Megan Thee Stallion servesc „cea mai dulce placinta” in noul lor videoclip

Articol scris de UTV Data publicării:

Cine ar fi crezut ca putem simti "valuri de caldura" in martie? Nici macar Glass Animals, care a inregistrat cu piesa "Heat waves" un nou record fiind de 59 de saptamani nr.1 in Billboard Top.

Dupa multe zile in care si-au tachinat fanii cu imagini sexy impreuna. In sfarsit Megan Thee si Dua Lipa au lansat videoclipul oficial al piesei „Sweetest Pie”. Clipul este plin de imagini provocatoare si de tinute sexy.

Regizat de Dave Meyers si bazat pe conceptul lui Megan, „Sweetest Pie” ne duce in stil mistic intr-o fantezie cu Alice in Tara Minunilor dintr-un paradis al padurii tropicale care aminteste atat de Wakanda din „Black Panther” cat si de Pandora din „Avatar’s”. In Tara Doamnelor, sa spunem, Dua Lipa si Megan Thee se transforma in vrajitoare care seduc barbatii. Ca si in Hansel si Gretel, au o cabana in mijlocul padurii, acolo ii ademenesc pe tipi cu deserturile lor ca apoi sa-i gateasca.

Must-see!! Da-i play aici

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Megan Thee Stallion explica simbolismul videoclipului „Sweetest Pie” dupa ce a fost acuzata de „adorarea diavolului”. Ea spune ca imaginile din videoclip au reprezentat felul in care barbatii au lipsit-o de respect de-a lungul timpului si cum ea, precum si alte femei, au devenit triumfatoare in cele din urma. Vad ca videoclipul #SweetestPie i-a speriat pe unii oameni sau i-a inspaimantat putin… lol MISIUNEA implinita de cate ori trebuie sa spun ca imi plac filmele de groaza”, a scris rapperul din Houston pe Twitter.

Lui Megan ii merge din ce in ce mai bine. Artista a bifat numai colaborari de top, printre care cea cu Ariana Grande, cu Adam Levine, iar acum cu Dua Lipa.

Anul trecut cand a fost intrebata cu ce artisti si-ar dori sa colaboreze in viitor, Megan a spus:I-am vazut pe multi  facand combinatii cu melodiile mele si ale Lipei si am spus: Nu, asta suna prea bine. Trebuie sa facem o piesa. Imi doresc foarte mult sa fac o melodie cu Dua Lipa. Am vazut ca acest mashup a luat foc pe Twitter”.  Aceasta a asteptat pana a gasit ritmul potrivit si acum avem "Sweetest Pie".

Partenerii Nostri