Muzica

Ed Sheeran a surprins un fan care-i interpreta piesa la metrou (VIDEO)

Articol scris de UTV Data publicării:

Imagineaza-ti asta: Canti si tu linistit piesa "Eyes Closed" de la Ed Sheeran iar dintr-o data te trezesti cu el chiar in spatele tau, ce faci?

Poate pare scoasa dintr-un film aceasta intamplare, dar asta ii s-a intamplat lui Mike Yung la metroul din New York in urma cu doua zile. Mike interpreta cel mai recent single al artistului cu versurile in mana in timp ce Ed Sheeran a venit tiptil din spatele lui si a inceput sa cante cu el.

"Oh, wow! Tocmai mi-ai facut ziua mai frumoasa, esti cel mai tare", a spus Mike.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cine este Mike Yung?

Mike si-a facut un renume cantand la statiile de metrou din New York printre navetisti si turisti. In anul 2016, McGuire l-a intalnit pe Yung dupa ce i-a trimis cineva un videoclip cu acesta cantand piesa "Unchained Melody" de la Righteous Brothers. McGuire detine pagina "SubwayCreatures" iar dupa ce l-a distribuit pe Mike, videoclipul a ajuns viral, atragandu-i atentia lui James Corden care l-a invitat pe Yung in cadrul emisiunii lui, "Late Late Show".

Mai mult decat atat, momentul a intrat intr-o auditie in sezonul 12 din "America's Got Talent". Yung a participat si a ajuns pana in semifinala concursului, unde a interpretat celebra piesa "Thinking Out Loud" a lui Ed Sheeran.

Etichete: ed sheeran , mike yung

Partenerii Nostri