Muzica

" BAM BAM"a venit randul lui Ed Sheeran sa raspunda in fata instantei

Articol scris de UTV Data publicării:

Razboi pe toate fronturile in presa internationala. Dupa ce Dua Dipa a fost acuzata ca a copiat piesa "Levitating", Marilyn Manson o da in judecata pe Evan Rachel Wood, acuzand o „conspiratie” pentru a-l prezenta drept violator si agresor, a venit si randul lui Ed Sheeran sa raspunda denuntului de plagiat.

ED Sheeran s-a prezentat luni in fata curtii supreme din Londra pentru a nega acuzatiile de plagiat aduse de doi compozitori anonimi. Acestia sustin ca hitul "SHAPE OF YOU" contine fragmente din piesa „ Oh Way” a lui Sami Switch.    Mai mult decat atat, avocatul partilor reclamante nu s-a ferit sa arunce vorbe dure la adresa lui Ed Sheeran, spunand ca, plagiatul, este o practia obisnuita pentru acesta, si ca, doar cu cei care au notorietate incheie acorduri pentru a le putea folosii parti din creatii.


"Cu toate ca este cel mai ocupat om din lume" conform spuselor Camilei Cabello, si se afla  in centru atentiei ca „ imprumuta” idei de la alti compozitori fara aprobarea lor, Ed sheeran nu pare deloc afectat si "BAM BAM" tocmai ce a scos un nou mega hit alaturi de Camila Cabello.
Iti place cum suna?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: ed sheeran

Partenerii Nostri