Muzica

Ed Sheeran incurajeaza tinerii sa fie creativi si sa-si urmeze instinctul!

Articol scris de UTV Data publicării:

Stiti povestea clasica in care artistilor li se spune sa se angajeze si sa aiba un venit lunar stabil? Well, Ed Sheeran a trecut prin aceeasi experienta si a fost indemnat sa renunte la visul sau muzical.

Cantaretul e de parere ca tinerii ar trebui sa fie incurajati in a fi creativi si n-ar trebui sa fie fortati in a se focusa pe scoala, ci in a-si urma prorpia cale si pasiune, exact cum a facut si el.

"Cred ca tinerii trebuie sa fie indemnati spre creativitate. Cand eram copil si spuneam ca-mi doresc sa fiu muzician, oamenii imi spuneau: Trebuie sa ai un job real. Scoala e stresanta. Ai toate examenele acelea la matematica, engleza, stiinta, toate materiile astea sunt foarte dificile. Ceea ce vreau sa le transmit copiilor este ca daca vor face ceea ce iubesc, in viitor vor face bani din asta.", a declarat Ed Sheeran pentru Sunday Mirror.

"Inveti mai mult din greseala decat din succes. Am cantat pe Stadionul Wembley, dar am cantat si intr-un bar din Swindon unde ma asculta un singur om. Iar cantarea din bar m-a invatat mai multe  decat Wembley.", a continuat cantaretul.

Cu toate ca incurajeaza tinerii spre creativitatea si exprimare libera, Ed a spus ca nu-si doreste ca fiica lui, Lyra, sa-i urmeze drumul. Vrea ca aceasta sa aiba propria sa identitate si sa faca ce-si doreste ea.

 "Cred ca e din cauza faptului ca sunt in industria muzicala. Ma gandesc ca nu mi-as dori asta pentru copilul meu. M-as uri sa stiu ca e cunoscuta drept copilul meu si nu drept ceea ce e ea, Lyra.", a marturisit Ed.

Daca artistul crede acestea, sotia sa, Cherry e de alta parere. Aceasta este jucatoarea de hockey si este sigura ca fiica lor ii va calca pe urme.
 

"Cred ca Lyra va fi mai sportiva.", a incheiat Sheeran.

 

 

Etichete: music , ed sheeran , andra brebu

Partenerii Nostri