The BRIT Awards 2022 - Show
Muzica

Ed Sheeran revine in Romania. Vezi cand se pun in vanzare biletele

Articol scris de UTV Data publicării:

Astazi (20.10), cantaretul Ed Sheeran a anuntat pe social media noul turneu international pe care acesta il va sustine… cred ca v-ati dat seama din titlu, si Romania se afla pe lista scurta postata de artist.

Ed Sheeran aduce turneu sau “+ - = ÷ x” Mathematics, in Asia si Europa in 2024. Concertul din Bucuresti se va tine pe Arena Nationala pe 24 august 2024.

Biletele pentru concert  vor fi disponibile joi, 26 octombrie.

Ed Sheeran vine pentru a doua oara in Bucuresti, prima aparitie pe care a avut-o artistul la noi in tara a fost in 2019 cand a aparaut tot pe Arena Nationala imbracat in tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei in fata a peste 50.000 de oameni.

In deschiderea turneului va canta Calum Scott, cunoscut dupa ce a participat la concursul de talente Britain’s Got Talent, unde a interpretat piesa “Dancing on My Own” si a fost felicitat de Simon Cowell printr-un golden buzzer. Calum a lansat versiunea cu care a concurat pe Youtube, aceasta a strans peste 500 de milioane de vizualizari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: ed sheeran

Partenerii Nostri