ed_sheeran (1)
Muzica

Ed Sheeran scrie 25 de piese pe saptamana!

Articol scris de UTV Data publicării:

Ed Sheeran si-a luat putin timp liber pentru a petrece timp cu fiica sa, Lyra, insa a dezvaluit ca muzica vine cu el la pachet. Acesta continua sa compuna muzica noua, ba chiar a reusit sa scrie 2 albume in timpul sau liber, petrecut cu micuta.

“Am terminat doua albume si am scris in jur de 250 de piese. 50 dintre ele sunt balade. Scriu cam 25 de piese pe saptamana si una dintre ele va fi buna, o voi include pe lista de “poate” a pieselor mele."

Se pare ca Ed ne pregateste multe surprize muzicale. O sursa a apropiatului a dezvaluit ca acesta a avut cateva sesiuni de scris si cu Sir Elton John:”Cantecele pe care le compun impreuna sunt minunate si au un loc special in inima lui Ed."

Fanii vor auzi cel de-al 5-lea album al artistului, anul acesta, iar Sheeran a marturisit ca una dintre piese este in colaborare cu celebra Kyle Minogue si cantaretul Jimmy Barners.  He’s bringing back some old school vibes, we like it!

Colaborarea dintre cei trei are o intreaga poveste si inseamna foarte mult pentru Sheeran. Totul a luat nastere in Austria, cand Ed a cantat la concertul tribut adus prietenului sau, Michael Gudinski.

Artistul I s-a alaturat pe scena lui Kyle Minogue pentru a canta impreuna piesele “All The Lovers” si “The Locomotion”, precum si “Visiting Hours” o piesa pe care artistul a compus-o special pentru prietenul sau, Michael.

Pe parcursul piesei putem auzi si vocea lui Jimmy Barners: “Jimmy Barners si Kyle sunt inclusi pe noul meu album. I-am luat sa cante partea de backing vocals. Dupa cum il cunosc pe Michael, ei sunt cei mai importanti oameni din viata lui muzicala. El mereu spunea “ Kyle” sau “Jimmy Barnes”. Cand am fost in Australia, am cantat cu Kyle, am iesit cu Jimmy Barners si le-am spus: Trebuie sa cantati pe piesa asta! Am revenit in Anglia, am inregistrat, le-am trimis si au acceptat. Obisnuiam sa-I trimit piese lui Michael pentru ca-mi spunea ca isi doreste sa-I gasim piese lui Jimmy, asa ca ii trimiteam o multime. Mereu si-a dorit sa am o piesa cu Minoque si cu Jimmy, iata, ca s-a intamplat!”- a incheiat Ed Sheeran.

Well, suna foarte bine ce spune Ed si abia asteptam sa ascultam albumul, sigur vom avea noi piese de pus pe repeat!

Partenerii Nostri