92nd Annual Academy Awards - Show
Muzica HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Eminem performs onstage during the 92nd Annual Academy Awards at Dolby Theatre on February 09, 2020 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Eminem a dezvaluit motivul pentru care si-a facut aparitia la gala Oscar 2020!

Dupa aparitia total neasteptata de la gala Oscars, Eminem a dezvaluit motivul pentru care nu s-a prezentat in 2003, cand a castigat Oscarul pentru piesa ''Love Yourself'', la marele eveniment si a ales sa isi faca aparitia la cea de-a 92-a editie a galei.
 
"M-am gandit ca, daca tot nu am avut ocazia sa cant atunci, poate ar fi cool sa o fac acum. Atunci nu m-as fi gandit niciodata ca am vreo sansa de a castiga.... Si inca ceva - la momentul respectiv, versiunea mea mai tanara nu credea ca m-as putea face inteles la un eveniment de genul asta.", a declarat Eminem intr-un interviu pentru Variety.
 
Tot el a mai zis ca: ''Pentru mine, asta demonstreaza cat de autentic e un premiu Oscar - tu nu te duci la eveniment si tot castigi. Pentru mine, asta il face sa fie cu adevarat pe bune." .
 
In aceeasi seara s-au implinit si 18 ani de la lansarea piesei, iar show-ul de neuitat pe care l-a facut a fost cel mai urmarit live de la Gala, intreg momentul devenid unul controversat si extrem de surprinzator, ajungand instant viral pe toate retelele de socializare.
 
Pai... da...  acum ca ne-am lamurit cum sta treaba, o spunem din nou! Eminem a cam rupt scena, iar show-ul a fost EPIC!
 
Si pentru ca stim ca si tu esti fan Eminem, la fel ca si noi, ti-am pregatit o surpriza! In acest weekend, mai exact sambata, de la 14:00 si duminica, de la 12:00, vezi cum a evoluat rapperul in cariera sa muzicala, la THE EVOLUTION OF EMINEM! Be there! <3
 
 
 
 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri