Muzica

Enrique Iglesias pregateste lansarea ultimului album din cariera

Articol scris de UTV Data publicării:

Viitorul album al lui Enrique Iglesias ar putea fi ultimul album din cariera sa.

Mai exact, se pare ca celebrul artist in varsta de 46 de ani a facut dezvaluirea in timpul unei discutii pe Instagam cu Ricky Martin si Sebastian Yatra.

''Ar putea fi ultimul meu album. Nu este ceva la care m-am gandit in ultimele luni. Este ceva la care m-am gandit in ultimii ani (...) Vor exista Vol. 1 și Vol. 2, dar sunt ultimele. Sunt in acel moment din viata mea, la acel capitol din viața mea, unde cred ca este momentul potrivit sa ma retrag si m-am gandit la asta inca din 2015. ", a spus Enrique.

Cu toate acestea, artistul a continuat sa spuna ca nu se va opri din a scrie versuri. ''Nu voi inceta niciodata sa scriu piese, deoarece imi place sa scriu, dar o voi face intr-un mod diferit - adica nu trebuie sa fie neaparat amblate intr-un album - asadar acest proiect este important pentru mine.''.

Mai mult, Enrique a dezvaluit ca acum se lupta sa faca fata psihic turneelor si performantelor. ''Primele doua saptamani de turneu sunt dure pentru mine, deoarece se resimte oboseala in oase, in articulatii, dar medicul meu spune ca sunt nebun pentru ca nici macar macar nu am facut stretching vreodata inainte de concert. In copilarie am fost intotdeauna foarte activ la capitolul sportiv, dar stiu ca va veni ziua cand va trebui sa ma incalzesc si sa fac stretching.''

 

Partenerii Nostri