pique
Muzica

Gerard Pique s-a luat la bataie cu fratele Shakirei

Articol scris de UTV Data publicării:

Omg! Pique s-a luat la bataie cu fratele Shakirei, in timp ce se afla in vizita la cei doi fii ai sai, Sasha si Milan. Scandalul dintre cei doi ar fi fost oprit doar in momentul in care politistii s-au prezentat la fata locului.


Dupa despartirea de Pique, Shakira s-a mutat la Miami, alaturi de cei doi copii, iar starul Barcelonei are voie sa petreaca 10 zile pe luna alaturi de cei doi, de asemenea, Gerard are dreptul de a-si petrece Pastele si Craciunul alaturi de Sasha si Milan.


Ei bine, Pique a mers la Miami pentru a petrece timpul cu baietii săi, insa vizita nu a decurs asa cum si-ar fi dorit fostul fotbalist. Nemultumit de programul de vizite stabilit, Pique ar fi rabufnit la adresa Shakirei. Fratele aceasteia, Tonino Mebarak a fost nevoit sa-i sara in ajutor, iar Gerard Pique l-ar fi lovit pe barbat, care ulterior i-ar fi raspuns cu aceeasi moneda.


"Shakira a avut o ceartă aprigă cu fostul ei iubit, iar discuția ar fi devenit atât de violentă încât Tonino, fratele cântăreței, ar fi sărit la bătaie cu Pique, pentru a-și apăra sora”, a declarat Verónica Bastos, citata de jurnalistii de la Mundo Deportivo.


Se pare că politistii au intervenit ca situata sa nu degenereze, insa aceeasi sursa precizeaza ca acest incident nu este mentionat nicaieri in rapoartele autoritatilor.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri