cheering crowd of unrecognized people at a rock music concert. concert crowd in front of bright stage lights. Concert audience at music concert. Smoke, concert spotlights.
Muzica Colorful crowd of uncrecognized people of a big music festival or concert in a stage lights as a beautiful background

Germania va lansa o serie de simulari de concerte!

Articol scris de UTV Data publicării:
Germania foloseste simulari de concerte pentru a stabili viitorul evenimentelor muzicale prin proiectul de cercetare RESTART-19, care isi propune sa investigheze riscul unui focar de COVID-19. Cum asa?
 
Prin simularea unui eveniment interior, cu 4000 de persoane,  cercetand astfel conditiile in care acesta s-ar putea desfasura din nou, fara a expune populatia vreunui posibil pericol de infectare, prima simulare urmand a avea loc la Quarterback Immobilien Arena, din Lepzing, pe 22 august.
 
"Pandemia coronavirusului paralizează industria evenimentelor. Atâta timp cât infecția reprezintă o amenințare, nu pot avea loc nici concerte mari, nici evenimente sportive. De aceea, este foarte important să aflăm ce condiții tehnice sau organizaționale pot minimiza în mod eficient riscul de infecție. Cu Restart-19, Centrul Medical Universitar Halle realizează o lucrare de pionierat pentru un nou început al industriei evenimentelor din Germania Centrală și nu numai", a declarat ministrul economiei și științei din Saxonia-Anhalt, prof. Dr. Armin Willingmann.
 
Drept urmare, toti participantii urmeaza a fi testati pentru COVID-19 inainte de a incepe simularea, si, bineinteles, mastile si dezinfectantele de maini, vor fi ultilizate in timpul acesteia . Mai mult, toti cei prezenti vor purta un dispozitiv care vor transmite, din cinci in cinci secunde, un semnal cu ajutorul caruia vor inregistra proximitatea cu alte persoane, dar si frecventa contactului cu ceilalti. Ca sa nu mai vorbim despre un aparat de igienizare fluorescent, care va ajuta la identificarea suprafetelor in care contaminarea este cel mai des intalnita.
 
Cum ti se pare initiativa?
 

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri