Muzica

Hailey Bieber: "Acesta a fost cu siguranta unul dintre cele mai infricosatoare momente prin care am trecut vreodata"

Articol scris de UTV Data publicării:

Believe it or not! Sotii Bieber nu sunt favoritii asterelor in ultima perioada. Chiar daca parea ca se simte mai bine ca niciodata insotindu-si sotul peste tot. Lasand la o parte experienta SARS-COV-2 din februarie, sotia lui Justin Bieber a trecut printr-o sperietura zdravana, problemele de sanatate ii cam dau bataie de cap.


Hailey Bieber a ajuns de urgenta la spital acuzand simptome asemanatoare accidentului vascular cerebral, cauzate de un cheag de sange la creier.


Modelul a povestit fanilor care o urmaresc pe Instagram Story: „Joi dimineata, stateam la micul dejun cu sotul meu cand am inceput sa am simptome asemanatoare unui accident vascular cerebral si am fost dusa la spital. Au descoperit ca am un cheag de sange foarte mic la creier, ceea ce a cauzat o scurta lipsa de oxigen, dar corpul meu si-a facut treaba si mi-am revenit complet in cateva ore. Desi acesta a fost cu siguranta unul dintre cele mai infricosatoare momente prin care am trecut vreodata, acum sunt acasa si ma simt bine. Sunt foarte recunoscatoare tuturor medicilor și asistentelor uimitoare care au avut grija de mine! ”


La scurt timp dupa urgenta medicala, Justin Bieber a postat o fotografie cu el si sotia sa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Intr-un interviu acordat ABC News, dr. Darien Sutton, un medic de urgenta, a spus ca crede ca Bieber a suferit un atac ischemic tranzitoriu (sau AIT), cunoscut ai sub numele de „mini-accident vascular cerebral”.


Spitalizarea lui Hailey Bieber vine la o luna dupa ce sotul ei Justin, in varsta de 28 de ani, a fost nevoit sa amane mai multe concerte pentru Justice World Tour dupa ce a contractat COVID-19.

Partenerii Nostri