Muzica

Harry Styles a intrat in rolul lui Cupidon la unul dintre concertele sale!

Articol scris de UTV Data publicării:

Turneul lui Harry Styles “Harry’s Love on Tour” face ravagii cu fiecare reprezentatie, insa show-ul de Halloween a intrecut toate asteptarile.

Dupa ce artistul a citit o pancarta a unui fan pe care scria “Am venit cu fosta mea pentru tine”, cantaretul a spus: "Am o intrebare: in primul rand, de ce e pentru mine? Cred ca e pentru tine.”

Cuplul a dezvaluit ca s-au despartit cu 2 luni inainte de concert, dupa mai multe luni petrecute impreuna, iar Harry le-a laudat decizia de a veni, totusi, impreuna la concert: “E foarte tare ca ati venit impreuna. E matur si dragut faptul ca puteti petrece impreuna o dupa amiaza fiind prieteni."

Harry le-a propus ca in seara concertului sa se intoarca in timp si sa se comporte ca si cum ar fi impreuna.” Nu stiu daca se va intoarce la tine. Poate sa faca ce simte si ce vrea ea. Eu va propun ca pentru o seara s ava amintiti toate momentele frumoase impreuna cand v-ati uitat unul la altul si v-ati iubit”.

Dupa ce le-a urat sa fie fericiti indiferent daca asta se va intampla impreuna sau separate, Harry a surprins o reactive a celor doi extrem de neasteptata. Intorcandu-si atentia catre ei, cantaretul a spus:”Sunteti bine, oamenilor? Omg, se sarutaa! Baiatul e bine acu, sigur e bine.”

Surprinzatoare sunt modalitatile lui Cupidon de a livra iubire, se pare ca Harry Styles i-a prins schema si fac echipa buna! <3

Etichete: harry styles , love , andra brebu

Partenerii Nostri