Muzica

Harry Styles: "Adevarul este ca piesa Watermelon Sugar este despre..."

Articol scris de UTV Data publicării:

In sfarsit a venit timpul ca Harry Styles sa ne dea mai multe detalii despre meaning-ul din spatele hit-ului "Watermelon Sugar".

Artistu a explicat, in timpul unui show care face parte din tunerul "Love on Tour", despre ce e vorba in piesa, ba mai mult a dat si detalii, pe care un fan a avut grija sa le inregistreze si  dupa sa le posteze pe Youtube.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Piesa asta este despre...nici macar nu conteaza despre ce este vorba. Este vorba despre dulceata vietii. Este si despre orgasmul feminin, dar asta e alta poveste. Nu este relevant”, a spus el publicului, care era in extaz.

"Watermelon Sugar" s-a lansat in noiembrie 2019 si de atunci continua sa faca ravagii. Versurile sunt sugestive si sigur dus cu imaginatia departe, asa ca.. poate nu v-a surprins chiar asa de tare declaratia lui Styles:„Tastes like strawberries / On a summer evenin' / And it sounds just like a song / I want your belly / And that summer feelin' / I don't know if I could ever go without.”

Nu e prima data cand Harry este intrebat despre piesa asta, insa de fiecare data a dat raspunsuri on point, fara prea multe detalii, ca acum.

Intrebat de Zane Lowe, intr-un interviu din 2019, daca piesa este despre "bucuria impartasita a placerilor orale", artistul a spus zambind:"Despre asta e vorba? Nici nu stiu." 

In 2020, in timp ce concerta la Tiny Desk, cantaretul a spus care i-a fost inspiratia pentru piesa asta si cum a inceput sa o compuna, insa nu a dat detalii erotice: "Aveam refrenul asta repetitiv, dar si o carte de Richard Brautigan "In Watermelon Sugar", pe masa. Si am zis, asta ar suna foarte cool."

Si uite asa, din 2 interviuri si un concert am ajuns sa aflam ce l-a inspirat pe Harry, n-a durat mult delooooc! :))) Ce ziceti, are calitati de evergreen piesa "Watermelon Sugar", acum ca i-ati aflat si meaning-ul? :D

 

Partenerii Nostri