harry-styles-attends-the-2019-met-gala-celebrating-camp-news-photo-1636989415
Muzica

Harry Styles l-a sarutat pe Nick Kroll, partenerul sau din filmul „Don’t worry, darling”

Articol scris de UTV Data publicării:

Harry Styles l-a sarutat pe Nick Kroll la Festivalul de Film de la Venetia, in ciuda faptului ca a venit insotit de iubita lui, Olivia Wilde, pentru a-si prezenta filmul pe care l-au regizat impreuna, „Don’t worry darling”.

In timp ce toata lumea aplauda productia lor ce se va lansa pe 21 octombrie, Harry nu a mai rezistat si l-a sarutat pe colegul lui, Nick Kroll. Ei bine, da! Atat de entuziasmat a fost Harry de prezentare, incat nu a reusit sa-si stapaneasca simturile. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ce parere a avut iubita artistului, Olivia Wilde? Well... nu a avut nicio reactie, semn ca nu a fost deloc deranjata de gestul iubitului ei. 

Harry a ridicat mereu semne de intrebare cu privire la orientarea lui sexuala; mai ales de cand a aparut pe coperta Better Homes & Garderns in rochie.
„Pentru multa vreme, am simtit ca unicul lucru care este al meu este sexul. M-am simtit foarte rusinat de treaba asta. Rusinat de ideea ca oamenii stiu ca fac sex si mai ales cu cine.– De ce sa ma simt rusinat? Sunt un barbat singur de 26 de ani, da, normal ca fac sex. Am fost foarte deschis despre acest subiect cu prietenii mei, dar asta este experienta mea personala. Lucrurile astea nu ar trebui sa conteze si nu ar trebui sa punem o eticheta pe orice”, a declarat Harry, fortat de imprejurari sa isi explice orientarea sexuala.


Harry, Harry.... Ce semeni aia culegi! Spune un proverb romanesc

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri