Muzica

Harry Styles vrea o pauza

Articol scris de UTV Data publicării:

SOC SI GROAZA! Nah, just kidding. Dupa succesul rasunator pe care il are in ultimii ani, Harry Styles vrea o mica pauza de la cariera de muzician pentru a se relaxa. Oh well, cine il poate condamna?

Artistul a acordat un interviu pentru Rolling Stone in care a vorbit despre viata sa, despre planurile de viitor, dar si despre felul in care succesul si faima l-au afectat pe el, dar si pe cei din jur.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Si dupa cum prea bine stim ca fanii lui sunt foarte infocati, iubita lui, Olivia, a primit multe mesaje deplasate pe social media motiv pentru care Harry a simtit ca este cazul sa clarifice treaba: „Este evident un sentiment dificil. Comentariile pe care ea le primește nu mă fac să mă simt bine. Am vrut doar să cânt. Nu intram în așa ceva dacă știam că voi răni oameni, Vreau o pauză”. Ohh… poor guy :(

Ok, ok, acum chiar va zic o bomba. Harry sustine ca si-ar dori foarte mult sa devina tata in viitorul apropiat si sa se axeze mai mult pe linistea si comfortul lui alaturi de Olivia. Sorry girls, dar vine momentul ala al vietii cand si unul dintre cei mai ravniti barbati se aseaza la casa lui. :))

Etichete: harry styles , kids

Partenerii Nostri