image001
Muzica

Havana lanseaza “Big Love”, feat. Yaar & Kaiia

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa succesul international al hitului „I Lost You”, single ce a ajuns pe locul 33 la nivel mondial pe Shazam si care s-a mentinut in topurile radiourilor din Rusia, Turcia, Grecia, Israel si Ucraina, Havana lanseaza alaturi de Yaar si Kaiia „Big Love”. Sorin Seniuc, Vanotek si Raul Eregep colaboreaza pentru a doua oara cu Yaar, alaturi de care au lansat single-ul anterior si pentru prima oara cu Kaiia, vocea feminina care completeaza sound-ul single-ului „Big Love”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

„«Big Love» vine ca o continuare a piesei noastre anterioare, «I Lost You», pe care am lansat-o impreuna cu Yaar, de data aceasta si alaturi de Kaiia, o artista foarte talentata a carei voce se combina perfect cu cea a baietilor. Speram ca noul single va ajunge la inimile voastre”, declara Havana.

 

O coproductie Cat Music si Global Records, single-ul este compus de catre Sorin Seniuc, Ion Chirinciuc (Vanotek) si Alexandra Tirtirau, iar videoclipul este regizat de Khaled.

 

Cu peste 63 de milioane de vizualizari adunate pe YouTube, single-ul si clipul "Vita Bella" a cucerit publicul din Romania si a avut impact in tari din Europa precum Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia si Bulgaria. „Que Sera, Sera” este cel de-al doilea single Havana si a fost compus de Vanotek si Sorin Seniuc, in studiourile Smash Production. In 2016, Havana colaboreaza cu Alexandra Stan si lanseaza “Ecoute”, clip ce a generat peste 82 de milioane de vizualizari pe YouTube. In 2017, Raul Eregep a ajuns in finala X Factor si a fost la un pas de a deveni marele castigator. La scurt timp dupa, Raul s-a alaturat proiectului Havana si au lansat “Mon Amour”, primul single in aceasta formula. La sfarsitul anului 2017, Sorin Seniuc, Vanotek si Raul Eregep au lansat “Danza”, un featuring cu Erik & J. Yolo, iar in mai 2018, Havana a colaborat pentru prima oara cu Ioana Ignat si au lansat “Vivere”.

Etichete: muzica 2019 , havana

Partenerii Nostri