armin
Muzica

Hello, Siri! Armin van Buuren marcheaza prima melodie realizata cu ajutorul inteligentei artificiale

Articol scris de UTV Data publicării:

Daca nu ambasadorul global al muzicii electronice, Armin van Buuren, atunci cine putea sa marcheze prima melodie realizata cu ajutorul inteligentei artificiale? Pentru piesa „Computers Take Over The World”, celebrul DJ a facut echipa cu SIRI, cea mai reconoscibila voce a unui robot.

Am putea spune ca single-ul s-a nascut in vreme ce Armin se juca cu Siri, asistentul vocal de pe iPhone si Mac. Pe langa piesa, designul pentru coverul acestui piese, dar si videoclipul au fost realizate tot cu ajutorul inteligentei artificiale. In plus, vocea lui Siri, pusa peste ritmurile si beaturile caracteristice lui Armin van Buuren, creeaza o combinatie unica. 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Versurile pentru piesa Computers Take Over The World au fost facute in timp ce ma jucam cu asistentul vocal de pe laptopul meu. Mi s-a parut amuzant cum suna totul atunci cand este spus de o voce robotica si m-am gandit ca ar fi amuzant sa creez o melodie despre cum robotii pot face aproape orice, in prezent.” A declarat DJ-ul, Armin van Buuren.

Tu ai dat play?

Etichete: armin van buuren , siri

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri