"The Son" Red Carpet - 79th Venice International Film Festival
Muzica

Hugh Jackman divorteaza dupa un mariaj de 27 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Hugh Jackman si Deborra-Lee Furness divorteaza dupa un mariaj de 27 de ani. Vestea despartirii a socat fanii cuplului. Cei doi s-au casatorit in 1996 si au doi copii, Oscar, 23 de ani, şi Ava, 18 ani. 

"Am fost binecuvantati sa impartasim aproape trei decenii impreuna ca sot si sotie intr-o casnicie minunata si plina de iubire. Calatoria noastra se schimba acum si am decis sa ne despartim pentru a ne urma cresterea individuala. Familia noastra a fost si va fi intotdeauna cea mai mare prioritate a noastra. Ne asumam acest urmator capitol cu recunostinta, dragoste şi bunatate. Apreciem foarte mult intelegerea voastra de a ne respecta intimitatea in timp ce familia noastra navigheaza in aceasta tranzitie in vietile noastre.", au declarat ei.

Potrivit Page Six, despartirea celor doi „s-a intamplat cu ceva timp in urma. Prietenii si familia stiau despre asta”. De asemenea, o sursa apropiata a mai declarat si ca actorul in varsta de 54 de ani este „devastat” de despartire si ca este „foarte trist”.

La doar doua zile dupa ce a anuntat divortul de Deborra-Lee Furness, Hugh Jackman a fost surprins in timp ce se plimba pe strazile din New York. Actorul in varsta de 54 de ani nu era insa singur, ci insotit de prietenul sau bun, Ryan Reynolds. Desi nu e clar unde se indreptau, cei doi pareau sa aiba o conversatie intensa, in timp ce traversau orasul.

Partenerii Nostri