Muzica

In curand va fi lansata o carte despre viata lui Avicii

Articol scris de UTV Data publicării:

Good news, good news!  Se pare ca in curand va fi lansata o carte biografica despre Avicii! Cartea initulata "Tim: The Official Biography of Avicii", a fost autorizata de familia acestuia si va urmari viata scurta, dar marcanta a lui Bergling. Mai exact, cartea va contine o serie de interviuri cu familia, prietenii si colaboratorii DJ-ului.

Mai mult, in acest an, pe 20 aprilie se vor implini trei ani de la moartea regretatului DJ, motiv pentru care in aceasta toamna, pe 16 noiembrie, se va lansa si cartea care ''picteaza o imagine onesta a lui Tim si a cautarii sale in viata, fara sa se fereasca de problemele cu care s-a luptat", potrivit comunicatului de presa ce anunta lansarea acesteia.  

Cat despre cel care a scris-o, ei bine, este vorba despre premiatul jurnalist si producator Måns Mosesson care a calatorit in fiecare loc in care Avicii a pasit de-a lungul carierei muzicale de succes.

De asemenea, toate veniturile provenite din vanzari vor fi donate fundatiei Tim Bergling, ce lupta pentru prevenirea sinuciderii si inlaturarea stigmatului legat de problemele mintale.

Etichete: andreea din , utv , unews , avicii

Partenerii Nostri