Muzica

Inna este primul artist roman de pe scena Tomorrowland

Articol scris de UTV Data publicării:

Si acum urmeaza momentul ala in care ne mandrim pentru a mia oara ca suntem romani. Ei bine, de data asta, the one and only INNA este cea responsabila pentru asta. Ce reusita a mai bifat? Iti spunem noi… INNA a urcat pe scena Tomorrowland! Da, daaa… faimosul festival care aduce in fiecare an peste 200.000 de oameni in orasul Boom. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Si ca sa fie treaba, treaba, demna de un adevarat superstar,  artista nu s-a lasat mai prejos si a aterizat cu avionul privat pe pista din Belgia, acolo unde o astepta si un Ferarri. 

Si stai ca nu am terminat aici! Inna a participat la festival la invitatia lui Timmy Turner, unul dintre cei mai in voga DJ din lume, top 10 conform Top 100 DJ MAG.  Mai mult, cei doi au dat si un sneak peek piesei la care lucreaza impreuna, cu toate ca nu stim momentan cand o vor lansa, dar va tinem la curent. Pinkie promise! <3

Cat despre reactia INNEI: “A fost o experiență fabuloasă, super cool, am trăit la intensitate maximă momentele de pe scenă, în fața unui public numeros, energic, iubitor de muzică electronică, alături de Timmy Trumpet, Dimitri Vegas și Like Mike”.

How cool is thaaaat?! INNA, congrats gurl! 

Etichete: inna , tomorrowland

Partenerii Nostri