inna
Muzica

INNA, Timmy Trumpet si Love Harder au lansat „Blow It Up”

Articol scris de UTV Data publicării:

INNA, queen of dance, a lansat o noua piesa „Blow It Up” in colaborare cu Timmy Trumpet, unul dintre cei mai prolifici DJi din DJ Mag Top 100 si Love Harder, producator - DJ semnat la Ultra Music.

Sunt entuziasmată de această colaborare, îl admir pe Timmy Trumpet de câțiva ani pentru cariera, energia și piesele sale cool. Este a doua noastră melodie împreună după „Summer’s Not Ready”, feat. Flo-Rida. La și mai multe piese de succes împreună!”, a spus INNA.

Poti aculta aici :

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

A fost un an minunat pentru artista noastra, a bifat un nou record pentru un artist roman, este artista cu cele mai multe videoclipuri pe YouTube (269) depasind 1 milion de vizualizari in lume, potrivit Kworb, dar și artista cu cele mai multe vizualizări pe YouTube din Europa (excluzând Regatul Unit).

DJ, producator și instrumentist live, Timmy Trumpet, artist premiat, cu muzica apreciata in toata lumea, Timmy și-a facut drumul spre varful industriei alaturi de artisti influenti. Lansarea sa revolutionara ”Freaks” a avut peste jumătate de miliard de streamuri, a obținut discul de platină de șase ori în Australia și a dominat topurile din zece tari, devenind cea mai vanduta piesa din toate timpurile de la Ministery of Sound Australia.

Love Harder este un producator - DJ semnat cu Ultra Music. Primul sau single a fost „Oblivion” cu Amber Van Day, urmat de ”Beat Of My Heart” cu Lost Frequencies. Love Harder a continuat sa co-scrie și sa prezinte cu Lost Frequencies pe recentul sau single „Beat Of My Heart”. El a mai colaborat și cu Meduza, Goodboys, CLiQ, Hugel și Embody.

Etichete: inna , blow it up

Partenerii Nostri