Muzica

Jay-Z: "Nimeni din industrie nu-mi poate face fata pe scena aia!" Afla care este locul in care Jay-Z nu are rival!

Articol scris de UTV Data publicării:

Nu ne uimeste increderea de sine a lui Jay-Z, deoarece este unul dintre mogului rappului, insa acesta afirma ca nimeni din industrie nu-i poate face fata la un battle one vs one. Nici macar Eminem, Kanye West, Lil Wayne sau altii la aceeasi talie cu el.

Omul caruia i-a impartasit aceste ganduri, in timpul unei conversatii pe Twitter, este chiar prietena lui veche, Alicia Keys.

Daca nu stii ce este "Verzuz", iti zic eu acum! "Verzuz" este o serie webcast american creata de producatorii Timbaland si Swizz Beats. Ei invita, in fiecare editie, doi muzicieni, predominanti din zonele muzicale R&B si hip hop, sa-si evidentieze discografiile in doua runde de10 piese pe parcursul unei sesiuni de 3 ore.

Intrebat fiind despre "Verzuz" si daca va merge vreodata impotriva cuiva, Jay-Z a raspuns: "Nimeni nu poate sta pe scena aia cu mine. Nu exista nicio sansa ca cineva sa poata sta pe scena aia alaturi de mine. Trebuie sa stai in fata live-ului de la "Grammy Family Freestyle"? Nimeni nu m-a vazut performand aia, cineva sa fie in fata mea? Asta nu se va intampla niciodata", a spus rapperul.

Tu ce zici? Are sau n-are rival?

 

Etichete: andra brebu , jay-z

Partenerii Nostri