278259
Muzica

Jay-Z sustine ca Beyonce este mai buna ca Michael Jackson!

Articol scris de UTV Data publicării:

Jay-Z e din ce in ce mai vocal  si nu omite nicio ocazie sa o lauda pe sotia lui, Beyoncé. De data aceasta a numit-o pe Queen B ca fiind "o evolutie" a lui Michael Jackson.

Hitmaker-ul a facut aceasta comparatie in timupl unei discutii recente de pe Twitter Spaces cu Alicia Keys si directorului muzical, Rob Markman.

„Bey va fi suparata pe (pe mine) pentru ca am spus asta, dar Michael Jackson nu a avut niciodata un Coachella.”, a spus el. "Ea este o evolutie a lui pentru ca l-a urmarit de la noua (ani). Si copiii sunt la fel.", a spus Jay-Z.

El a continuat laudand spectacolul din 2018 al sotiei sale de la festivalul din California, adaugand: „Gaseste-mi un concert care este la fel de relevant din punct de vedere cultural si palpitant ca cel pe care l-a sustinut ea la Coachella. Beyoncé va fi una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit vreodata pentru ca este o astfel de studenta."

Rapperul a facut aceste comentarii cand a fost intrebat despre dezbaterea, in desfasurare, asupra faptului ca Beyoncé l-a depasit pe Jackson ca fiind cel mai important artist de culoare al acestei generatii.

Remarcile lui Jay-Z au starnit furori pe Twitter, atat fanii lui Beyoncé, cat si cei ai lui Jackson, contestand comparatia si argumentand ca idolul lor este cel mai talentat.

Nu este prima data cand vedeta Big Pimpin' face o legatura intre Bey si regretatul MJ, care a murit in 2009. El a spus anterior ca ea reprezinta „a doua venire” a lui Jackson, in timpul unui interviu din 2011, cu Miami's 99 Jamz.

„Ceea ce am invatat de la ea este similar cu ceea ce am invatat de la Mike (Jackson)”, a spus el atunci. „Stiu ca este o blasfemie sa-i compar pe cei doi pentru ca Mike a fost un inovator – dar cred ca ea este cea de-a doua venire a lui MJ."

Tu ce zici despre asta? Are sau n-are dreptate Jay-Z?

Partenerii Nostri