Muzica

Jessie J i-a cerut scuze lui Nicki Minaj!

Articol scris de UTV Data publicării:

Jessie J i-a cerut scuze lui Nicki Minaj dupa ce a vorbit despre felul in care rapperita a ajuns sa colaboreze cu ea pentru hit-ul Bang Bang.

Intr-un interviu pentru Glamour, Jessie J a dat detalii despre 5 piese de ale ei, printre care si Bang Bang, colaborarea cu Ariana Grande si Nicki Minaj.

"Nicki a auzit-o in studio si a zis ca trebuie neaparat sa fie pe piesa. Nu am mers la ea si am intrebat-o, ea a vrut sa cante", a declarat J.

Auzind asta, Nicki a tinut sa lamureasca lucrurile si a postat imediat pe Twitter, sustinand ca nu asa au decurs evenimentele.

"Babe Jessie J, nu am auzit piesa si am vrut sa dau pe ea. Label-ul m-a intrebat daca vreau sa fac feat si m-a platit. Cum as fi putut sa aud piesa? Chill, ce-s eu, boxa?", a scris Minaj.

Jessie a linistit apele postand pe Instagram un video cu ea de la un concert de-a lui Nicki din 2015.

"Te respect pentru ca esti tu, Nicki Minaj. Asa sunt eu cand sunt eu insami, de asemenea. Acest video este din 2015 pe scena cand imi dau sufletul afara, ceea ce inseamna cam o ora dintr-un set de-al meu. A fost facut meme acum 2 saptamani. Despre ce e vorba? Cand a inceput sa intervina aceasta energie ciudata intre noi doua?", a scris J.

Cantareata a continuat spunand ca se simte binecuvantata pentru aceea piesa si a clarificat ca a Ariana Grande este unul dintre co-writteri piesei. De asemenea, a insistat ca piesa nu ar fi fost ceea ce e fara Ariana si Nicki si a batut un apropo despre o a 2-a parte a piesei.

Totul e bine cand se termina cu bine! J i-a cerut scuze lui Minaj si a promis ca nu va mai spune niciodata ca aceasta a insistat sa fie pe piesa! 

So, all good in da hood!

Partenerii Nostri