Muzica

Joel Pimentel paraseste trupa CNCO

Articol scris de UTV Data publicării:

Veste trista pentru fanii CNCO! Joel Pimentel, in varsta de 22 de ani, a decis sa se desparta de colegii sai de trupa, Christopher Vélez, Erick Brian Colón, Zabdiel De Jesús și Richard Camacho, deoarece acesta spune ca este in cautare de noi oportunitati, insa, cu toate astea, artistul a promis ca ii va iubi mereu si ii va considera mereu ca pe niste frati pe fostii colegi de trupa, sentimentul fiind reciproc si din partea baietilor.

Vestea despartirii a venit odata cu postarea unui mesaj pe Twitter, care suna cam asa: „Ne pare rau sa va spunem ca, dupa cinci ani si jumatate de neuitat, timp in care viata ni s-a schimbat complet, vineri, 14 mai, va fi ultima zi a lui Joel in calitate de membru al trupei CNCO. Cu totii ne dorim sa stiti ca, in timp ce Joel pleaca in cautare de noi oportunitati, suntem si vom fi intotdeauna ca fratii. Il sprijinim in urmatorul sau capitol si, cel mai important, vom ramane intotdeauna ca o familie. Știm ca aceasta veste este trista pentru toti si ne va fi tuturor la fel de greu, dar apreciem ca ramaneti alaturi de noi. Deși va fi diferit, suntem atat de incantati sa continuam in aceasta noua era a trupei CNCO și abia asteptam sa vedeti ce v-am pregatit."

Mai mult, baietii au tinut sa-i anunte pe fani si de o ultima surpriza inainte de iesirea lui Joel din trupa.
"Voi, prieteni, ne ambitionati in continuare si suntem atat de bucurosi sa continuam impreuna mai puternici ca niciodata. Din acest motiv, am vrut sa va oferim un cadou final impreuna. Vineri vom concerta, in formula de cinci,  pentru ultima oara."

De asemenea, Joel si-a facut aparitia pe rețelele de socializare pentru a le oferi un tribut fostilor colegi de trupa cu care a lansat de-a lungul anilor o multime de piese ce au stat pe repeat in playlistul tuturor.

„Este timpul sa-mi dezvolt o noua lautura artistica, este timpul sa incep sa-mi construiesc propria cale și cariera. De aceea am decis sa parasesc trupa. Erick, Chris, Richard si Zabdiel, va doresc tot binele si  continuati sa duceti mai departe mostenirea CNCO. Am trait atat de multe impreuna incat suntem o familie acum. Abia astept sa-mi impartasesc noul proiect cu voi. Acesta este doar un nou inceput. "

Asadar, CNCO va canta impreuna pentru o ultima data in formula de cinci, in timpul evenimentului de pe 14 Mai.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri