Depp
Muzica

Johnny Depp a fost gasit inconstient intr-o camera de hotel

Articol scris de UTV Data publicării:

Trupa Hollywood Vampires in care Johnny Depp canta alaturi de Alice Cooper, Joe Perry si Tommy Henriksen, a fost nevoita saptamana trecuta sa anuleze concertele din Slovacia si Ungaria pe care trebuiau sa le sustina in cadrul turneului lor european, conform The Mirror.

Trupa si-a dezamagit fanii din Budapesta in momentul in care au anulat concertul de pe Papp Laszlo Sport Arena in ultima clipa, din cauza unor “circumstante neprevazute”.

Arena era deja plina de spectatori, o mare parte din ei au venit de la sute de kilometrii pentru concert.

“Totul era pregatit, scena era pregatita, echipa din culise era pregatita. Nici macar nu mi-a trecut prin cap ca ar putea exista o problema, mai ales ca membrii trupei testasera instalatia de sunet, care fusese pregatita pentru dupa-amiaza. Nimeni nu s-a gandit ca Johnny Depp nu ar participa, microfonul sau fusese montat de un membru al staff-ului, dar acest lucru nu este neobisnuit pentru astfel de vedete”, a declarat un membru din staff pentru ziarul maghiar Blikk.

In momentul in care spectacolul a fost anulat, multi fani au banuit ca este vorba despre Johnny Depp, despre care se stie ca a mai avut probleme in trecut cu drogurile si alcoolul.

La scurt timp, presa din Budapesta a aflat insa ca spectacolul a fost anulat deoarece Johnny Depp a lesinat in camera de hotel si a fost nevoie de prezenta medicilor.

“Tot ce am auzit este ca Johnny a fost surescitat, nici macar nu a putut parasi hotelul. Am inteles ca au chemat un medic pentru a vedea daca nu cumva este vorba de ceva mai mult decat un simplu exces de rockstar”, a transmis un angajat al hotelului.

Urmatorul concert al trupei din cadrul turneului trebuia sa aiba loc joi, 20 iulie, in Slovacia. Din pacate si acest spectacol a fost anulat, Hollywood Vampires au postat pe Instagram ca locatia din Zvolenska Slatina era “nesigura” si “incompleta”.

“Astazi, cand am sosit la locul de desfasurare din Slovacia pentru a incepe sa ne pregatim pentru spectacolul din aceasta seara, a devenit foarte clar ca nu era terminata constructia instalatiei, prin urmare, era nesigura atat pentru trupa, cat si pentru publicul larg”.

In postarea de pe Instagram, trupa mentioneaza ca anularea spectacolului din Slovacia nu are “nicio legatura” cu cea din Budapesta, dar i-a asigurat pe fani ca “toti membrii trupei sunt in siguranta si sanatosi”.

Conform Daily Mail, motivul anularii concertului din Budapesta ar putea fi accidentarea la glezna pe care Johnny Depp a suferit-o in luna mai. Au existat relatari conform carora Depp a mers cu o carja inainte de evenimentul de la Glasgow, ceea ce ar putea indica faptul ca problema de la glezna a fost defapt motivul pentru anularea spectacolului.

 

Partenerii Nostri