justin-bieber
Muzica

Justin Bieber: ''Această perspectivă mi-a dat pace în timpul acestei furtuni îngrozitoare cu care mă confrunt”

Articol scris de UTV Data publicării:

Așa cum știe tot mapamondul, Justin Bieber se confrunta de ceva timp cu o paralizie faciala cauzată de sindromul Ramsay Hunt, fiind nevoit să-si anuleze concertele din cadrul turneului Justice World.

Mai exact, în urma unei postări pe Instagram, artistul le-a explicat fanilor faptul ca a contactat un virus destul de grav ce i-a paralizat jumatate din fata, observandu-se asta cu ușurință în video-ul postat pe Instagram.
"Voi reveni la normal. Nu ştim de cât timp va fi nevoie, dar va fi ok (...) Iar între timp, am să mă odihnesc", a spus artistul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cele din urma, Bieber le-a mărturisit fanilor ca doar credința l-a ajutat sa depasasca cu bine acesta perioada dificila, spunând: "Știu că această furtună va trece, dar între timp știu că Isus este cu mine. Fiecare zi a devenit mai bună, în ciuda disconfortului, am găsit mângâiere în cel care mă cunoaște. Îmi reamintesc că mă cunoaște cel mai bine, cunoaște cele mai întunecate părți ale mele pe care nu vreau să le știe nimeni și mă ocrotește mereu. Această perspectivă mi-a dat pace în timpul acestei furtuni îngrozitoare cu care mă confrunt”.

Mai mult, artistul a declarat ca se simte obosit și aceasta pauza vine si cu multa odihna la pachet, semn ca avea nevoie de o perioada de liniște în care sa se ocupe mai mult de el însuși.

"Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac", spune Justin Bieber.

Cât despre sindromul Ramsay Hunt cunoscut, de asemenea, sub numele de "Herpes zoster oticus”, este o infecţie cu virusul varicelozosterian, din familia virusurilor herpetice şi afectează nervul facial. Acesta este de obicei asociat cu o erupţie roşie şi vezicule în interiorul sau în jurul urechii şi timpanului şi, uneori, pe cerul gurii sau limbă. De asemenea, Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială şi pierderea auzului în urechea afectată.

Etichete: justin biber

Partenerii Nostri