Muzica

Kanye planuieste sa se mute pe un alt stadion pentru a finaliza albumul

Articol scris de UTV Data publicării:

Stim, stim... si tu astepti cu nerabdare lansarea albumului DONDA? Dar parca tot mai des iti vine sa zici: ''DONDE esta el album, Kanye?'', nu-i asa? Hahaha... Scuze, nu m-am putut abtine. Replica asta tot circula in ultima vreme pe social media si trebuie sa recunosc ca e prea buna!

Well, daca pana acum Kanye locuia pe stadionul Mercedez-Benz din Atlanta, afla ca, mai nou, rapperul isi schimba din nou ''domiciliul'', pe un alt stadion, acolo unde va finaliza si mult asteptatul album... sau cel putin asa speram:))) Asta daca nu cumva se gandeste sa faca cate o piesa in fiecare stadion de pe glob. Totusi, poate asa ar ajunge si prin Romanica noastra, right?

Ok, gluma-i gluma, dar mutarea lui Kanye ar fi iesit la iveala dupa ce starul in ascensiune KayCyy, care este si un apropiat de-al lui Kanye, ar fi postat un tweet care suna cam asa:''Ne mutam pe un alt stadion'', dupa care l-a sters, evident.

Si cu toate ca acesta nu ar fi precizt unde planuieste sa se mute, potrivit HotNewHipHop, se pare ca optiunile ar fi urmatoarele: State Farm Arena, Truist Park si Russ Chandler Stadium.

Ah... si se mai zvoneste ca mister Kanye planuieste un nou eveniment de ascultare al albumului DONDA, asta dupa ce al doilea eveniment a avut loc pe 5 August, scotand la iveala noi colaborari cu nume celebre precum Kid Cudi si The Weeknd.

Ei bine, daca tot suntem la capitolul asta ''misterios'' si plin de asteptari, asa cum stiati cu totii, lansarea oficiala a albumului a fost initial programata pentru data de 6 August, dar, asa cum pe platformele de streaming nu e nici urma de DONDA, noua data de lansare ar fi ori pe 13 August, potrivit Complex, ori pe 15 August, potrivit Apple Music.

Nu ramamne decat sa ne asteptam la orice din partea lui Kanye, nu? Sincer... nu ne-ar mira daca dintr-o data am vedea albumul disponibil pe toate platformele de streaming. Pana la urma Kanye a stiut mereu cum sa ne surprinda. So, we'll see!

 

Etichete: andreea din , utv , kanye west , unews , donda

Partenerii Nostri