fef
Muzica

Kanye West si Dr Dre isi unesc fortele pentru ''Jesus Is King Part II''

Articol scris de UTV Data publicării:

OK, OK, OK. Stati putin! Kanye West tocmai si-a lansat acum trei saptamani albumul ''Jesus Is King'', care s-a lasat muuuult asteptat, iar acum se pare ca tocmai a anuntat colaborarea cu hitmaker-ul Dr Dre, pentru cea de-a doua varianta a albumului ''Jesus Is King''.

Potrivit anuntului facut pe Twitter, Kanye a anuntat ca lansarea va fi in curand, insa la cum il stim noi pe acesta, am putea sa luam in calcul ca acest ''in curand'' poate insemna urmatorul deceniu, ma rog, nu mai e mult, ce-i drept. Oricand ar fi, e bine venit!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cat despre continutul albumului, in prezent nu se stie exact ce vor face cei doi, insa un lucru e sigur. Atunci cand doua legende muzicale isi unesc fortele, nu ne putem astepta decat la muzica buna, plus ca impactul este unul destul de major, deoarece va fi prima data cand West lucreaza la un album cu Dr Dre, care a modelat sunetele si cariera multor rapperi celebri, precum Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent si lista este luuuuuuuunga. 

De asemenea, West si-a exprimat frecvent admiratia pentru Dr Dre, in special intr-un interviu pentru Rolling Stones, cand a zis:  „E ca si cum Dumnezeu l-a trimis pe Dre aici ca sa faca muzica''.

Fanii au fost incantati de anunt, dar precauti, deoarece este cunoscut faptul ca West si-a facut obisnuinta in a anunta proiecte care nu vad niciodata lumina zilei, dar suntem optimisti de data asta.

 

 

 

 

 

Etichete: kanye west , dr. dree

Partenerii Nostri