Lady-Gaga
Muzica

Lady Gaga: "M-am simtit plina de durere"

Articol scris de UTV Data publicării:

Lady Gaga a marturisit ca a ramas insarcinata dupa ce a fost violata de un producator muzical.

Cantareata a izbucnit in lacrimi in timpul noul serial "The Me You Can't See" al Printului Harry si al Oprahei Winfrey.

"Aveam 19 ani, lucram in industrie si un producator mi-a spus 'Da-ti jos hainele.' Am spus nu. M-au amenintat ca-mi sterg toata muzica. Nu s-au oprit. Nu m-au intrebat. Am inghetat acolo si nu-mi mai amintesc nimic"- a spus artista.

"Aveam 19 ani, lucram in idustrie si un producator mi-a spus 'Da-ti jos hainele.' Am spus nu. M-au amenintat ca-mi sterg toata muzica. Nu s-au oprit. Nu m-au intrebat. Am inghetat acolo si nu-mi mai amintesc nimic"- a spus artista.

"Intial m-am simtit plina de durere, dupa am amortit. Apoi am fost bolnava saptamani intregi. Mi-am dat seama ca e aceeasi durere pe care a simtit-o atunci cand o persoana m-a violat si m-a lasat insarcinata intr-un colt in casa parintilor mei. Vomita si ma simteam rau. Fusesem abuzata. Am fost inchisa in studio timp de cateva luni"- a continuat artista.

Gaga a tot abordat subiecte de genul, dezvaluind ca sufera de stres post-traumatic.

"Crezi ca te vei simti mai bine, pentru ca le spui oamenilor: Uite, ma doare, sufar. Nu ajuta. Mereu le spun oamenilor sa vorbeasca cu cineva, nu sa le arate"-a marturisit Gaga.

In ciuda acestor confesiuni, artista nu a dezvaluit niciodata numele abuzatorului sau.

"Am avut un moment psihotic. Ani la rand n-am mai fost aceeasi fata de atunci."

Vorbind despre procesul de vindecare, cantareata spune ca nu a fost deloc usor. Aceasta admite ca a fost un proces de lunga durata si ca a invatat dreptat sa iasa din starile urate, cu ajutorul unor tehnici.

"Chiar daca aveam 6 luni incredibile, daca exista un trigger o data ma simteam rau din nou. Si cand spun ca ma simteam rau, ma refer ca ma gandeam sa ma omor, sa-mi tai venele."-a incheiat artista.

Lady Gaga a decis sa impartaseasca aceasta poveste cu publicul pentru a ajuta oamenii sa aiba empatie fata de alti si sperand ca asta va ajuta oameni in situatii similare cu a ei, adaugand faptul ca a povesti despre aceste evenimente, a facut parte din procesul ei de vindecare.

Partenerii Nostri