Muzica

Legendara trupa Queen are acum si un joc video pentru mobil!

Articol scris de UTV Data publicării:
Daca esti fan Queen afla ca, mai nou, trupa a lansat si un joc video prin care te poti bucura de intreaga experienta live Queen pe telefonul tau, avand chiar posibilitatea de a te urca pe scena pentru a canta alaturi de membrii trupei. Tare, nu?
 
Jocul este de tip ''rhythm game''si este disponibil atat pe Androit cat si pe iOS. Acesta contine 20 de piese celebre semnate de trupa, printre care se afla si "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "Radio Ga Ga", "I Want To Break Free" si "We Are The Champions".
 
De asemenea, aveti ocazia sa concertati in cele mai mari arene de pe glob si veti dispune chiar si de 40 de costume legendare purtate de Freddie Mercury. Toate cele mentionate plus multe alte lucruri interesante vor putea fi obtinute, evident, in urma obtinerii unui scor cat mai ridicat in joc. 
 
”Ambitia noastra a fost sa punem la un loc muzica si jocul si sa recompensam experienta. Acest joc ii va pune pe utilizatori in pielea personajelor, in momentele cheie ale carierei lor si ii vor face spectatori la concerte in real-time asa cum nu s-a mai intamplat pana acum.”, a declarat directorul departamentului de creatie Gamesloft, Cedric Ratajczak 
 
Lansarea jocului ''Queen: Rock Tour'' nu este pusa la intamplare in acest an, deoarece 2021 este anul in care legendara trupa implineste 50 de ani. Din pacate, din cauza pandemiei, turneul european care facea parte din proiectele aniversare ale trupei a fost amanat pana in 2022. 
 
Pana atunci, ne facem warm-up-ul prin intermediul noului joc. Enjoy! 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: andreea din , utv , queen , unews

Partenerii Nostri