CHASE Presents The Black Eyed Peas and Friends "Concert 4 NYC" Benefiting the Robin Hood Foundation - Show
Muzica NEW YORK, NY - SEPTEMBER 30: will.i.am, Taboo, Fergie and apl.de.ap of the Black Eyed perform onstage during CHASE Presents The Black Eyed Peas and Friends "Concert 4 NYC" benefiting the Robin Hood Foundation at Central Park, Great Lawn on September 30, 2011 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Liderul "Black Eyed Peas", Will.i.am, spune ca trupa intra intr-o noua era

Articol scris de UTV Data publicării:

Liderul trupei Black Eyed Peas, Will.i.am, spune ca trupa intra „intr-o noua era” și pregateste mult mai multa muzica si aici vorbim de un mix de stiluri muzicale, care vin la pachet cu multe colaborari cu nume mari din industria muzicala.

„Este o noua era care improspatează brandul, astfel încat sa putem avea o multime de alte perspective si versiuni diferite ale artei noastre, oferim muzica diferita, pentru ca oamenii sa traiasca viata colorata. In 1998 am Inchis acel deceniu cu primul nostru album („Behind the Front”). Zece ani mai tArziu, „I Gotta Feeling” a devenit cea mai de succes melodie a acelui deceniu. Am incheiat anul 2019 cu „ Ritmo ”, cea mai de succes melodie din industria latino. In 2020 incepem un nou deceniu proaspat, cu o vibratie si o emotie extraordinara, incarcata de o electricitate nebuna.", a declarat Will.i.am pentru Daily Star.

El a adaugat: „Da, avem un album care va iesi anul acesta, dar acum prefer sa spun ca avem o multime de lansari care vor aparea in acest an."

Intre timp, artistul a mai recunoscut ca il admira extrem de mult pe J Balvin pentru munca si profesionalismul de care da dovada in productia unei piese, continuand sa colaboreze cu acesta si pe viitor.

De asemenea, este incredibil de recunoscator ca muzica le-a „schimbat toata viata”.

El a declarat pentru BANG Showbiz: „Muzica ne-a schimbat toata viata si ne-a permis sa avem grija de familiile noastre si ne-a permis sa ne intoarcem in comunitatile din care provenim, unde muzica a fost cea care ne-a scos din ghetou."

Partenerii Nostri