image001
Muzica

Lidia Buble si Descemer Bueno au gasit reteta perfecta pentru „Margarita”

Articol scris de UTV Data publicării:

Lidia Buble lanseaza „Margarita” alaturi de Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiti artisti latino din lume care a colaborat cu nume precum Enrique Iglesias si Gente De Zona. Produsa de catre Fly Records, „Margarita” este insotita de un videoclip bold, plin de culoare, filmat in Cuba, ce combina mood-ul pasional cu versurile single-ului.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Stateam cu baietii de la Fly in studio, cautam un artist pentru feat. si am spus, visand probabil, «cat de tare ar fi sa vrea Descemer Bueno sa cante pe piesa asta». Nici prin cap nu mi-a trecut ca am sa am parte de cea mai intensa saptamana in Cuba si ca am sa ma inteleg atat de bine cu un om pe care nu-l cunosc, dar pe care-l apreciez de foarte multa vreme. Sunt convinsa ca e doar inceputul pentru mine.... Vreau sa va povestesc despre oamenii senzationali din industria muzicii latino pe care i-am întalnit acolo si sa fiti parte din visul meu frumos”, marturiseste Lidia Buble.

 

Lidia Buble si-a inceput cariera in 2014 cu piesa „Noi simtim la fel“, iar in acelasi an a castigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca „Inima nu stie“, „Le-am spus si fetelor“ (feat. Amira), „Ma certi“ (feat. Adi Sina) si „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizari pe YouTube. In octombrie 2017, artista a lansat „Camasa”, single care s-a mentinut in topul celor mai difuzate piese la radio si a adunat peste 38 de milioane de vizualizari pe YouTube. Apoi, Lidia si-a surprins bublisorii cu „Sub apa”, clip care a cucerit publicul din Romania si care a spart orice tipar, in materie de productie video. In urma cu opt luni, a lansat „Tu”, o piesa despre sentimentele puternice pe care un indragostit le are fata de jumatatea sa, cu un videoclip desprins dintr-un film romance, iar in martie a lansat „Asta sunt eu”, o piesa sincera si prima colaborare dintre artista si What’s UP. A urmat „Undeva la mijloc”, in care Lidia dezvaluie o atitudine de „bad girl” si un look rock extrem de sexy.

Nascut la Havana, Descemer Bueno este cunoscut atat ca solist, cat si ca producator muzical si compozitor. A iubit dintotdeauna muzica si si-a inceput cariera ca profesor de muzica, iar apoi a devenit membru al unei formatii de jazz. A scris muzica si pentru filme, dintre care „Havana Blues” (2005) si „Havana Eva” (2010), ambele premiate la festivaluri, cu distinctia de "Cea mai buna coloana sonora". De-a lungul timpului, Descemer a colaborat cu Ricky Martin, Gilberto Santa Rosa, Estopa, Samo (Camila), Thalía, Melendi, Pitbull, Wisin si Yandel pentru hituri internationale ce au cucerit globul.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri