Muzica

Lil Wayne s-a casatorit in secret cu Denise Bidot?

Articol scris de UTV Data publicării:

Baieti si fete, umbla un zvon prin lume, potrivit caruia rapperul Lil Wayne s-ar fi casatorit in secret, zilele trecute, cu iubita lui, Denise Bidot, cu care traieste o poveste de dragoste din vara anului trecut sau cel putin atunci au decis sa-si faca publica relatia.

Anyway, totul a inceput de la postarea facuta de Wayne pe contul lui de Twitter care suna cam asa: ''inceputul vesniciei noastre'', ce le-a dat rapid tuturor de inteles ca este oficial barbat insurat cu acte in regula.

Mai mult, in tweet-ul sau mai scria: ''Cel mai fericit om in viata. Astazi este inceputul vesniciei noastre. Pentru totdeauna?? PENTRU TOTDEAUNA!!!! The Carters. ''

Ei bine, comentariile fanilor au inceput sa se adune rapid, unii intrebandu-se daca Lil Wayne chiar s-a casatorit in secret, in timp ce altii si-au exprimat curiozitatea: ''Abia astept sa aflu despre ce e vorba''. Pe de alta parte, alti fani au inceput deja sa-i transmita urari de nunta. 

Pai, acestea fiind zise, si noi suntem convinsi ca Lil Wayne a iesit pentru a doua oara de pe lista burlacilor, tinand cont ca acesta a fost casatorit in trecut cu Toya Johnson.

Deci, revenind in prezent, hai sa fie intr-un ceas bun!

Etichete: andreea din , utv , unews , lil wayne

Partenerii Nostri