brit-awards-trophy-billboard-1548-1620743728-compressed
Muzica

Lista castigatorilor celei de-a 40-a editie BRIT Awards

Articol scris de UTV Data publicării:

Cea de-a 40-a gala BRIT Awards a avut loc la 02 Arena din Londra, iar artistii nostrii au plec, din nou, plini de premii si cu zambetele pe buze.

Prezentatorii si oamenii ale caror interactiuni au amuzat spectatorii au fost cantareata Lizzo si actorul Jack Whitehall.

Dua Lipa, Harry Styles şi Taylor Swift au fost principalii castigatori de la Brit Awards 2021, eveniment care a avut loc in fata a 4000 de spectatori.

Anul acesta, premiile BRIT le putem dedica femeilor, pentru ca din 5 categorii mixte la care au fost nominalizate, patru au fost castigate de ele.

Dua Lipa a castigat doua dintre cele trei premii pentru care a fost nominalizata. "Future Nostalgia" a castigat la categoria "Cel mai bun al bun album", iar Dua a castigat "Cea mai buna cantareata britanica".

Nici Taylor Swift nu se lasa mai prejos. Artista a devenit prima femeie care a primit premiul Global Icon pentru intreaga cariera. Da, ati citit bine! Wow, Taylor, congrats! <3

Si asta nu e tot! Taylor este primul artist din afara Marii Britanii care primeste acest premiu, considerat cea mai importanta recunoastere a celor de la BRIT Awards. De asemenea, Swift este singura artista care are 7 albume clasate pe primul loc in topul britanic al albumelor.

Felicitari tuturor si multumim pentru muzica!<3

Vezi aici lista castigatorilor celei de-a 40-a editie BRIT Awards:

Cel mai bun single britanic: "Watermelon Sugar"

Cea mai buna cantareata britanica: Dua Lipa

Cel mai bun grup international: HAIM

Artist solo international: The Weeknd

Artista solo internationala: Billie Eilish

Cel mai bun artist debutant britanic: Arlo Parks

Cel mai bun artist solo britanic: J Hus

Premiul criticilor: Griff

Premiul Global Icon: Taylor Swift

 

 

Partenerii Nostri