Muzica

Little Mix: ''Ne place sa mergem impreuna la terapie''

Articol scris de UTV Data publicării:

Mersul la terapie face parte din stilul de viata al celebritatilor, cum e si in cazul fetelor din trupa Little Mix, care au dezvaluit recent, in cadrul unui interviu, faptul ca merg regulat la sesiuni de terapie si ca au o conexiune puternica, fiind ca niste surori.

Mai mult, acestea spun ca sunt recunoscatoare ca se pot baza intotdeauna una pe cealalta in absolut orice situatie

''Ne place sa mergem impreuna la terapie. De asemenea, ne avem una pe celalata, ceea ce inseamna mult. Ne sprijinim reciproc, deoarece suntem ca surorile si simtim fiecare emotie impreuna. Ne putem baza intotdeauna una pe cealalta.'', a declarata Perrie Edwards pentru Euphoria.

 De asemenea, acestea au vorbit si despre cum se simt in prezent, dupa plecarea lui Jesy Nelson din trupa.

''Invatam sa ne adaptam. Cred ca este destul de palpitant. Si am avut parte de un inceput bun in aceasta noua formula, deoarece single-ul nostru a fost numarul unu in Marea Britanie. A fost ceva de genul: ''Oh, wow, asta este un semn de bun augur, un semn ca anul acesta ne va fi bine'', a declarat Jade Thirlwall.

Well, da, se pare ca le prieste aceasta noua formula. Cat despre muzica, fetele lanseaza hit dupa hit, asa cum e si colaborarea asta fresh cu Saweetie. Press Play & Enjoy! <3

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Etichete: andreea din , unews , little mix

Partenerii Nostri