d3f2a80e-b274-47e1-b833-84d402632495
Muzica

LORA lansează single-ul şi videoclipul „Fii tu fata"

Articol scris de UTV Data publicării:

În urmă cu câteva luni ne-a declarat că „E nebună românca", însă acum LORA strânge „armada" şi începe tornada odată cu lansarea noului single - „Fii tu fata".

LORA strânge armada celor mai puternice fete şi lansează o piesă girl power care conturează portretul femeii secolului 21: „sigură pe ea, deschisă la minte, curajoasă, hotărâtă, independentă financiar, debordând de senzualitate, pentru care fiecare zi este o celebrare a feminităţii". În acelaşi timp, „Fii tu fata" descrie şi o serie de învăţăminte, o listă TO DO şi DO NOT, care se aplică atât fetelor, cât şi băieţilor, pentru a reuşi să construiască o relaţie cât mai true, sinceră şi fără compromisuri mari.

„Cunosc femei care au reuşit. Au cariera lor şi au bărbatul care le adoră, care la rândul lui e un om cu visele împlinite. Portretul lor robot este în această piesă. Sper să vă ridice moralul şi să vă dea curaj când aveţi alegeri dificile de făcut", declară LORA.

Piesa este compusă de catre LORA, Theea Miculescu şi Magic Juice, şi completează perfect vibe-ul anteriorului single, „E nebună românca", continuând seria melodiilor explozive, care crează dependenţă de la primul click şi chef de dans.

LORA a fost extrem de implicată în procesul creativ al videoclipului, la care a colaborat cu Bruce pentru întregul concept. Bruce este şi cel care a realizat o coregrafie spectaculoasă ce pune în valoare ritmurile piesei şi o aduce pe LORA în mijlocul unei găşti de fete. Totul a fost pus in practica de catre regizorul Ionut Trandafir.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: lora

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri