Muzica

Lu-K Beats: ''Starseek x NANE este una dintre misiuni, foarte probabil.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Stiti voi ca o data la ceva timp se naste un proiect muzical care te face sa zici ''asta suna OZN'' si iti da peste cap butonul de repeat, deoarece soundul si vibe-ul artistilor de pe piese iti dau impresia ca sunt de pe alta planeta si cumva te si regasesti in toata treaba? Va suna cunoscuta povestea? 

Probabil ca asta ai simtit sau o sa simti atunci cand o sa dai play primului EP Starseek, lansat de Lu-K Beats in colaborare cu NANE, care contine 5 BANGERS, toate piesele fiind experimentale, mai exact, vorbim despre mai multe sounduri si infuzii muzicale care te trec prin toate starile, de la rock, pop, afrobeats, electro, pana la rap clasic, toate puse la un loc, care intr-un fel sau altul, dau nastere unui sound nou in Romania, ca doar vorbim de la vizionarul in materie de muzica, Lu-K Beats, nu?

Cu alte cuvine, Starseek este proiectul de artist al producatorului si inginerului de sunet Lu-K Beats (Luca George), proiect care reprezinta, de fapt, un alter-ego al lui: un producator si rapper extraterestru, care face muzica nemaiauzita pe Terra. 

Si ca sa intelegi si mai bine care e treaba cu acest proiect mult asteptat, iata ce ne povesteste Lu-K.

''Starseek este unul dintre alter ego-urile mele. E despre cine sunt AICI. Fiecare album starseek va fi in colaborare cu cate un singur artist. Un album, un singur invitat. Capitolul I este featuring NANE. Suntem prieteni virtuali pe Pamant din 2009, insa îndeaproape de mai multe vieți. Starseek x NANE este una dintre misiuni, foarte probabil. Focusul comun catre cultura urbana si ce e departe de pamantenesc, ne-a adus impreuna, in 2021, la prima lansare personala, de la cea mai recenta "Cum O Dau", 2015.''.

Si daca te intrebai de unde a plecat ideea proiectului, de la numele albumului pana la imaginea personajelor, culoarea lor si toata impachetarea povestii, Lu-K a avut grija sa explice in detaliu conceptul albumului, aceasta descriere a conceptului aflandu-se si pe coperta EP-ului. Nu de alta, dar atunci cand asculti piesele si urmaresti clipurile animate 3D , care apropo, sunt facute de the one and only Cuscrew si care parca te absorb in toata povestea celor cinci clipuri, care formeaza un scurtmetraj, sa poti intelege exact si care e toata treaba, in detaliu, si cum a luat nastere toata ideea. 

Well, iata cum suna toata povestea:

''Stelele sunt fiinte care exista aici pe planul pamantului intr-un corp uman tridimensional, dar al caror suflet ar fi putut proveni dintr-o alta planeta, sistem stelar, galaxie, dimensiune sau chiar univers paralel.

''Starseeds'' sunt sufletele inter-dimensionale sau extraterestre care s-au intrupat pe planul pamantului si in corpul uman prin procesul normal de nastere. Cele mai multe suflete cu seminte stelare se nasc in corpul uman, fara cunostinte constiente despre cine sunt, de unde au venit sau de ce sunt aici. Stelele sunt de obicei trimise aici pentru a finaliza un tip de misiune sau poate ca au ales personal sa fie aici pentru un scop specific. Aceste misiuni sau scopuri se bazeaza, de obicei, pe ajutarea tuturor fiintelor si introducerea de noi niveluri de constiinta pentru oamenii, animale si creaturi simtitoare ale pamantului.
Este ceva obisnuit ca semintele stelare sa se nasca cu amintiri constiente despre viata lor anterioara; cu toate acestea, de obicei, este uitat totul odata ce incep sa reasambleze piesele. A trai pe pamant ca om poate fi destul de traumatic, iar semintele stelare se pot simti diferite si fata de o alta planeta. Misiunea de a ajuta umanitatea este la un nivel maxim, deoarece semintele stelare se nasc pe aceasta planeta mai mult decat oricand, tripland cantitatea de constiinta.

Majoritatea semintelor stelare experimenteaza intruparea umana pentru prima data! Nu numai ca pot exista probleme cu ajustarea la frecventele limitate, dar exista intotdeauna un sentiment de alienare in interiorul lor. Unele seminte stelare inca nu s-au trezit la niciun grad din adevaratul lor scop, de obicei rezultand in mai multe incarnari umane pana cand misiunea lor este pe deplin descoperita.''

Well, daca inca nu ai ascultat ''Chapter 1'', primul album din proiectul Starseek, stii ce ai de facut! Enjoy! <3

P.s. videoclipul piesei “Garga” este disponibil pe Youtube, iar in urmatoarele 4 zile de vineri vor fi lansate succesiv si videoclipurile celorlalte de pe album, mai exact pe: 11 mai – “Lean”,  18 mai – “Novida”,  25 mai – “ATCCLN” si 2 iunie – yC.E.O. Ah si apropo, ca tot am zis de ''Novida'', afla ca pe refrenul piesei canta chiar Lu-K, doar el stie ce zice acolo, dar suna intr-un fel aparte. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri